Samarbeten

HästRehab by Skönabäck Sweden har inför säsongen 2019 startat samarbete med våra duktiga hopptjejer Ann-Sofie Oscarsson-Hellsing och Andrea Persson som bedriver sina verksamheter med stor framgång här på Skönabäck.

Ann-Sofie är nybliven A-tränare i hoppning och Andrea tog nyligen silver i SM för Young Riders.

 

Vi är stolta över att samarbeta med tjejerna och ser fram emot en ny framgångsrik säsong.

AnnsieO A-tränare Hoppstjärna

 

Ann-Sofie Oscarsson-Hellsing

är en stor förebild för många ryttare och coachar med stort engagemang och kunnighet sin stora grupp med elever runt om i Sverige. Framgångsrik hoppryttare och nybliven A-tränare. Annsie var i våras framgångsrik på Scandinavium med hästen Kärrs Zemire och kunde också höras i Ridklubbenpodden med Gry Forsell. Förutom att träna och tävla sina hästar med stor framgång har hon även intresse och passion för träning och hälsa även för ryttaren. Tillsammans med sin man Ebbe Hellsing håller hon populära fyspass på många olika platser, bl a även här på Skönabäck! 

 

 

 


Andrea Persson

har haft stora framgångar under 2018. SM-guld i lag som hon tog med Österlens RK följdes upp med en tredjeplats i Elmia Scandinavian Horse Show och en sjätteplats i GP-tävling i Danmark. Säsongen avslutades med ett silver i SM för Young Riders i Helsingborg. Tillsammans med familjens egenuppfödda F. Las Vegas siktar hon mot stjärnorna i 2019! Framgångarna uteblir inte, i slutet av juni vann ekipaget Nordiska Mästerskapet för seniorer. Utöver Las Vegas, finns ett flertal fina hästar i hennes träning som tar för sig ute på hoppbanorna. Fortsättning följer.


 

Young Rider SM-guld Andrea Persson

Våra övriga samarbetspartners

 

På HästRehab använder vi foder från Krafft och genom Wasa Kredit erbjuds du som privatkund räntefri avbetalning och hjälp med finansieringsplan. Våra maskiner kommer från Horse Gym 2000 i Tyskland. Klicka på loggorna nedan, så får du mer info eller kontakta oss, så svarar vi på dina frågor!

Skönabäck 18

274 91 Skurup

0770 175311

rehab@skonaback.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera